KONCERTINTERVIJU CIKLS "TUVĀK" – DĀRTA TISENKOPFA (ARFA)

17.06.2021    19:00
tiešraidē no koncertzāles "Lielais dzintars"

Īpašais distancēšanās laiks ir radījis jaunu Liepājas Simfoniskā orķestra projektu – attālinātu tikšanos mūzikā un sarunā ar orķestra mūziķiem uz “Lielā dzintara” skatuves. Publikas mīlētais kolektīvs šobrīd daudziem asociējas vien ar  brīnišķīgu skaņu un skatuves kopskatu koncertzālē, pilī vai koncertarēnā, bet tuvāk iepazīt unikālās personības, kas veido šo orķestri, līdz šim nav bijusi iespēja. Šis koncertcikls, kas norisinās jau kopš aizvadītā gada vasaras, ir guvis lielu klausītāju atzinību, tāpēc arī šogad piedzīvosim vairākas aizraujošas tikšanās ar Liepājas Simfoniskā orķestra mūziķiem. Varēsim baudīt gan apgarotu orķestra mākslinieku solo spēli visdažādākajos mūzikas stilos, kā arī sarunā ar koncertzāles vadītāju Timuru Tomsonu uzzināsim, kas papildus mūzikai aizrauj un iedvesmo mūsu mūziķus.

Šoreiz tuvāk iepazīsim Liepājas Simfoniskā orķestra arfisti DĀRTU TISENKOPFU. Viņas izpildījumā dzirdēsim Jekaterinas Valteres-Kīnes, Kamila Sensānsa un Mihaila Gļinkas skaņdarbus. Mūzikā Dārtai pieveinosies arī flautists Reinis Lapa.

Koncerta formāts ir paredzēts interneta tiešraides režīmam, tādēļ ilgs nepilnu stundu bez starpbrīža. BEZMAKSAS tiešraidi varēs vērot tepat Liepājas Simfoniskā orķestra mājas lapas www.liepajassimfoniskais.lv video galerijā.